RealMæglerne Sorø

Hos RealMæglerne Sorø sætter vi barren højt. Det handler om dit livs største investering, og det tager vi seriøst. Vi arbejder kun med de dygtigste fotografer, professionelle tekstforfattere og de bedste ejendomsmæglere.

Bag RealMæglerne Sorø v/Hahn & Thanning står Dorte Hahn Andersen og Jan Thanning. Dorte Hahn Andersen er bosat og har boet i Sorø næsten hele sit liv. Dorte er uddannet Ejendomsmægler og Valuar. Jan Thanning har været Ejendomsmægler og Valuar i RealMæglerne i mange år og er også indehaver af RealMæglerne Jan Thanning ApS i Slagelse som han har drevet i 10 år.

Vi stræber efter at være ”Byens mest personlige ejendomsmægler”, hvilket for dig betyder, at vi har en klar holdning til tingene, og vi sætter en stor ære i at være ærlige og direkte over for dig som kunde. Vi mener, at fundamentet for en god handel er personlighed, seriøs rådgivning og indlevelse.

Her forsvinder du ikke i mængden, og vi slipper dig ikke, før vi er HELT i mål.

Vi er en ejendomsmæglervirksomhed, som er beliggende centralt i Sorø centrum. Vores lokaler ligger i en flot gammel ejendom på Alleen i Sorø med gode parkeringsforhold. Det er vores ambition at være en attraktiv og personlig ejendomsmægler, hvor det er rart at komme som kunde, og hvor medarbejderne trives.

En god handel starter med en god boligsnak. Du er altid velkommen til at kontakte os, måske for at aftale tid til en uforpligtende salgsvurdering af din ejendom, eller anden form for rådgivning og vejledning. Så kig forbi til en kop kaffe og en boligsnak – vi er altid klar til at tage imod dig!