Aktiviteter

Sæt store krydser i kalenderen…

1. maj 2021 kl. 10-14 ”Gadesalgsdag”: Selvom vi endnu ikke må holde markeder, så kan vi jo godt skabe lidt stemning i bymidten. Derfor opfordrer vi alle butikker til at fylde gaden med masser af gode tilbud lørdag den 1. maj, som vores loyale kunder kan nyde godt af.

15. juni ”Flag-dag i Sorø”: Vi vil prøve noget nyt i år; fejre Valdemarsdag, hvor smukke dannebrog faldt ned fra himmelen. Vi skal pynte bymidten med massevis af flag og give kunderne en glad dag med gode tilbud og måske konkurrencer o.l.

Hver lørdag i skoleferien kl. 10-14 SommerSjov på Torvet: Skiftende forlystelser for børn og barnlige sjæle fra Thorsens Hoppeland – livemusik kl. 12 – 14.

Hver tirsdag i skoleferien kl. 10-15 Sorø LoppeTorv: Der vil både være professionelle og private stadeholdere, så der bliver masser at gå på opdagelse i på Torvet. Det giver også de private en god mulighed for at tjene en skilling på de ting, der er blevet ryddet ud i under coronanedlukningen og dermed lade gamle ting få nyt liv.

4. september kl. 10-15 ”Sorø Marked”: Det årlige efterårsmarked i Sorø – i år med ekstra fokus på familieunderholdning! Forhåbentlig kan vi igen til efteråret holde et rigtig marked, og vi arbejder målrettet på at lave et marked med masser af sjov og spas.

20. september ”Generalforsamling/medlemsmøde”: Foreløbig dato for årets generalforsamling og medlemsmøde, hvor bestyrelsen inviterer til en festlig aften med en veloplagt oplægsholder.

7. oktober ”Efterårsmodeshow”: Datoen er sat for efterårets modeshow, hvor alle foreningens medlemmer kan deltage enten på podiet eller med en stand. Modeshowet kommer til at foregå på Fam. Ægir.

9. oktober “Lyserød Lørdag”: Butikkerne deltager i kampen mod brystkræft.

18. oktober “Folkemødet”: Kommunen holder Folkemøde og vi er med!

29. oktober kl. 17-21 ”Halloween i Sorø”: Så skal Sorø igen emme af ren uhygge, når vi igen inviterer hele områdets børn til Halloween i Sorø.

28. november ”Juletræstænding”: Træet tændes kl. 16.30 af Borgmesteren og Julemanden. Butikkerne har som udgangspunkt åbent kl. 13-18. Der er arrangeret boder, juletog, nissebørn, gardemusik mv. Det skal nok blive en festlig dag!