Tilmeld dig vores konkurrencer

ER DU VILD MED AT BAGE? ELLER ER DU DYGTIG MED ET KAMERA? Så har du måske lyst til at deltage i en af de to konkurrencer til Sorø Marked den 2. september?

BAGEKONKURRENCE:
Hvis du har lyst til at vise dit bagværk frem på Torvet kl. 10, så bliver det bedømt af kompetente dommere, og du kan vinde fine præmier. Det er både for børn og voksne! Tilmeld dig på kager@soroehandelogservice.dk med navn, alder, adresse og telefonnummer.

FOTOKONKURRENCE:
Har du et godt billede af dit absolut yndlingssted i Sorø, så har du måske lyst til at dele det med hele Sorø – og måske vinde en lækker præmie. Alle billeder udstilles til afstemning i Holberg Arkaden til markedet. Send billedet i god opløsning til foto@soroehandelogservice.dk med navn, adresse og telefonnummer.

BEMÆRK at ved deltagelse i konkurrencerne giver du samtidig lov til, at der deles billeder af deltagere, kager og fotos på de sociale medier og i Sorø Avis efterfølgende.

Håber I vil lege med!