Sorø LoppeTorv alle tirsdage i sommerferien

Sammen med Oplevelsesøkonomisk Netværk op Lopperiet I/S har vi stablet Sorø LoppeTorv på benene. I skolernes sommerferie kan alle med trang til lopperier, kunst, håndværk og meget mere med fordel besøge Torvet alle tirsdage fra den 29. juni – til og med tirsdag den 3. august. Det sker i tidsrummet 10 – 15.

Der vil både være professionelle og private stadeholdere, så der bliver masser at gå på opdagelse i på Torvet. Det giver også de private en god mulighed for at tjene en skilling på de ting, der er blevet ryddet ud i under coronanedlukningen og dermed lade gamle ting få nyt liv.

Vi handlende er glade for på denne måde at få aktiviteter og masser af mennesker tilbage i bymidten. Vi har vist alle savnet noget mere liv i gaden efter denne lange coronanedlukning.

Som stadeholder vil man få stillet et nøje afmålt areal til rådighed, og så medbringer man selv borde, tøjstativer eller andet, som man ønsker at udstille sine varer på.

Book en stand på hjemmesiden www.lopperiet.com.

Følg også vores Facebooksiden Sorø LoppeTorv.