Stort lokalkendskab

I disse corona-tider søger mange børnefamilier væk fra storbyerne, og stadig flere tiltrækkes af den skønne natur, der omgiver Sorø. Udover den skønne natur kan Sorø prale af et rigt kulturliv, spændende historie samt en central beliggenhed på Sjælland med god infrastruktur med bl.a. motorvejsforbindelse til København og Fyn/Jylland samt tog hver halve time til såvel København som Fyn/Jylland.

EDC Selandia Sorø melder om stadig stigende efterspørgsel på boliger i Sorø. De kan hjælpe jer godt videre i jeres boligdrømme – hvad end drømmen er at sælge eller købe.

Butikken ligger midt på hovedgaden i hjertet af Sorø, og herfra har EDC-holdet i mere end 30 år hjulpet med at føre boligdrømme ud i livet. De gør deres ypperste for, at både sælger og køber er tilfredse med forløbet – det er nemlig deres definition af en god handel.

EDC har et stort lokalkendskab og støtter året rundt de aktiviteter, som Sorø Handel og Service arrangerer for borgere, turister og potentielle tilflyttere.

Butikkens daglige leder, Heine Amstrup, har boet i Sorø hele livet og handlet ejendomme i byen i mere end 20 år. Heine er gift med Anja, som er pædagog i børnehaven Krongården i Sorø. Sammen har de børnene Emilie og Alexander, der begge har taget studentereksamen på Sorø Akademi.

Heine har været i mæglerbranchen siden 1999. Forinden der, var han i den finansielle sektor,  hvor han har mere end 10 års solid erfaring. Siden 2017 har han været medejer og daglig leder af butikken på Storgade.

Foruden Heine møder du også Line, Søren og Frederik i butikken.

”Vi ser os selv som et team, der arbejder i fælleskab og supplerer hinanden godt for at give vores kunder de bedst mulige oplevelser,” siger Heine Amstrup, der lægger vægt på værdierne ærlighed og troværdighed.

EDC Selandia Sorø er en del af EDC Selandia, som har fire butikker på Sjælland, alle fuldstændigt uafhængige af banker og kreditforeninger.

EDC har adgang til nogle unikke salgsværktøjer, et stort og velfungerende køberkartotek og er også tilknyttet Danmarks mest sete boligside, edc.dk.