Tilmeld dig modeshowet

Kære SOHS medlemmer

Så er det snart tid til SOHS modeshow igen! Denne gang bliver det onsdag den 29. april 2020 kl. 19 på Sorø Privatskole.

HUSK at vores modeshows er for alle medlemmer af SOHS, så hvis du gerne vil vise flaget, men måske ikke lige har varer, der passer til en catwalk, så kan du naturligvis få et udstillingsbord på aftenen! Butikker på catwalken kan også booke et bord, men de butikker, der ikke er på catwalken, har førsteret til bordene.

Dette modeshow har fokus på at handle lokalt, som en fin opfølger til ”Handl lokalt”-arrangementet lørdag den 25. april (der kommer mere ud om det senere). Vi vil gerne bruge modeshowet til at give kunderne mulighed for at lære os butiksejere og -ansatte bedre at kende. Derfor er konceptet lidt anderledes end normalt.

Der vil være en konferencier, der styrer de overordnede løjer. Men hver butik præsenterer selv sine modeller og varer på podiet. Hver butik får 2-3 indgange afhængig af antallet af butikker. Ved hver indgang kan man have 2-4 modeller på podiet, og så er det op til butiksejeren/-bestyreren at præsentere modellerne og varerne. Det giver kunderne bedre mulighed for at lære den enkelte butik og dens koncept og stil at kende.

Vi har været så heldige at låne Privatskolens gymnastiksal kvit og frit, men det kræver lidt hjælp før og efter modeshowet med opstilling og oprydning. Alle deltagende butikker skal melde sig til at hjælpe enten med opstilling kl. 17 eller blive efter showet og rydde op! Alle butikkerne skal desuden sponsorere 2 gavekort af 300 kr. til lodtrækning på aftenen. Vi arbejder pt. på en anden løsning end goodiebags – måske en lille SOHS merchandise-ting e.l.

Det er også muligt at komme med på en fælles rabatkupon (ligesom vi plejer), hvor man giver kunderne minus 20 % eller anden rabat ugen ud efter modeshowet. Det er naturligvis valgfrit!

Der vil blive serveret mad-bokse fra Café K med 2 små sandwiches og en romkugle både til gæsterne og til os. Det er dog for egen regning for den enkelte butik at affodre personale og modeller. Boksene koster 50 kr. pr. stk.

For at sikre, at alle er helt skarpe på det nye koncept, så inviterer vi lige til et kort info-møde torsdag den 2. april kl. 8:30 på Kaffebar. Mød venligt op, så vi ikke skal skrive så mange mails om det samme!

Der er vedhæftet en tilmeldingsblanket. I bedes printe blanketten, udfylde den og aflevere den hos Katrine i INbetween sammen med 2 gavekort af 300 kr. samt kontant-betaling for mad til personale/modeller. BEMÆRK at I er først meldt til, når dette er gjort! Det er for at mindske planlægningsgruppens arbejde med opfølgning af diverse spørgsmål.

Vi sørger for annoncering i Sorø Avis og på Dit Sorø, og I får naturligvis annoncen til deling på de sociale medier.

Vi håber rigtig meget, at I vil være med til at give vores kunder en festlig aften

Mvh Katrine, Susanne og Bettina T, SOHS

MODESHOW tilmelding