Sorø Julekalender

Sorø Julekalender er alt det, der binder os sammen i julemåneden. Følelsen af fællesskab, oplevelser og inspiration. Det er, når vi giver os tid til hinanden og fordybelsen, at vi dyrker det stærkeste, vi har – de nære relationer. Sorø Julekalender er en fantastisk pakkekalender, hvor du selv tager ud i hele Sorø og modtager gaverne.

Lågerne indeholder gavebeviser til Sorøs butikker, restauranter og kulturliv. Gaverne kommer fra lokale virksomheder, og når du først har købt julekalenderen, er resten gratis. Nyd f.eks. noget lækkert at spise eller drikke, en hyggelig kulturoplevelse eller modtag en gave fra din nye yndlingsbutik. Det er vigtigere end nogensinde at handle lokalt.

Sorø Julekalender styrker sammenholdet mellem det lokale handelsliv og byens borgere samtidig med, at vi støtter et godt formål. I 2022 donerede Sorø Julekalender 5.000 kroner til Odd Fellow Søstrenes uddeling til lokal velgørenhed samt 5.000 kroner til pyntning af Sorø Juleby. I 2023 støtter vi igen Sorø Juleby. Som noget nyt går et beløb til gruppen Sorøs Frivillige Hænder, der spiller en vigtig rolle i Julebyens tilblivelse ligesom vores lokale fodboldklub Sorø Freja, som gør et stort stykke frivilligt arbejde for Sorøs børn og unge, også får del i årets donationer.