Imerco – Sorø

Imerco er Danmarks største omnichannel forhandler af køkkenudstyr, borddækning, gaver og boligtilbehør. Imerco har et landsdækkende butiksnetværk med 165 fysiske butikker, en webshop med over 30.000 varer og driver en af Danmarks største kundeklubber, ImercoPlus, med over 1,5 mio. medlemmer.

Imerco blev startet af visionære isenkræmmere helt tilbage i 1928, og fylder således 95 år i 2023. Imerco blev i 2007 omdannet til kapitalkæde. I 2017 overtog Imerco detailkæden Inspiration. Imerco er et datterselskab i M. Goldschmidt Holding koncernen.

I dag udmærker Imerco sig ved at være den førende butikskæde med det største udvalg af varer og brands inden for køkkenudstyr og borddækning samt et stort sortiment inden for boligindretning, el-artikler og gaver.

I 2023 vandt Imerco Dansk Erhvervs e-handelspris for Bedste Omnichannelvirksomhed.

Endvidere har Imerco en lang række brands, der ikke kan købes andre steder, blandt andet Timm Vladimir Kitchen, By Ditte Julie, erik bagger a/s, Cook&Baker, Casa Living og Cathrineholm.

Hos Imerco står ansvarlighed og bæredygtighed højt på dagsordenen. Vi har ambitiøse mål for fremtiden, vi stiller krav til vores leverandører, uddanner vores personaler og arbejder med at lede vores forbrug i en grønnere retning.