Aastedgaard.dk

Aastedgaard.dk er en webshop & butik i Sorø med lækker boligindretning, luksus brugskunst, genbrug fra Frankrig, Danmark & Sverige og lækre mode-accessories, som tørklæder, hårpynt og smykker. Herudover har de et stort udvalg af sæsonvarer, som fx eksklusiv julepynt og smukke adventskranse, samt solbriller, strandtasker mv. i sommerperioden.
Webshoppen har eksisteret siden 2007 og i oktober 2022 kom butikken i Sorø til.
Aastedgaard.dk forhandler kendte indretningsbrands som blandt andet Chic Antique, Sjælsø Nordic, C’est Bon og Au Maison. De har en lang række private brands indenfor mode-accessories og smykker, samt udvalgte smykkemærker fra Europa.
Butikken indkøber selv genbrug flere steder i Europa, og der er lagt vægt på luksus, smuk patina og unikke historier i alle deres varer. Typisk kommer deres genbrug fra herregårde, slotte og gamle gårde.
Der er rig mulighed for gaveindkøb blandt butikken og webshoppens mange varer. Bestsellerne er duftprodukter til boligen, diverse indretning og tørrede buketter og kranse, armbånd, øreringe og smukke tørklæder.
Mange af butikkens varer er unikke og fås kun her. Derfor skifter sortimentet også ofte, og det er altid en ny oplevelse at besøge butikken.