LEJ ET JULEHUS I DECEMBER

Torvet i Sorø bliver igen i år omdannet til Sorø Juleby i december måned. Vores 12 smukke julehuse, der så nænsomt er renoveret af Sorøs Frivillige Hænder, danner ramme om god gammeldags julehygge i weekenderne op til jul.

En del af julehusene er allerede lejet ud, men der er stadig ledige julehuse på alle åbningsdage. Vi vil meget gerne have udlejet alle julehusene og på den måde skabe mest mulig julehygge i Sorø i december.

Så kunne du, dit firma, din skoleklasse eller din forening have lyst til at leje et julehus en eller flere dage i december til salg af varer, der passer sig til et julemarked, så hold dig ikke tilbage.

Sorø Juleby har åbent 8.-10., 15.-17. og 22.-23. december (fredage kl. 12-18, lørdag/søndage kl. 10-15), og der kan stilles op to timer før åbningstid.

Julehusene koster bare 300 kr. for én dag, 500 kr. for to dage og 200 kr. pr. dag ved tre eller flere dage (plus moms ved CVR-nummer). Lokale foreninger betaler 150 kr. pr. dag.

Tilmelding sker på boder@soroehandelogservice.dk med oplysninger om navn, kontaktoplysninger og varegrupper.

BEMÆRK at der allerede er et fast julehus med salg af gløgg og æbleskiver på alle åbningsdage, men andre julelækkerier er velkomne.

Også en god mulighed for at tjene penge til jeres lokale forening, klassens lejrskole e.l.