Generalforsamling

Sorø Handel & Service har den store fornøjelse at invitere alle medlemmer til foreningens generalforsamling samt et virkelig givtigt og sjovt foredrag med en af Danmarks mest eftertragtede foredragsholdere – Nils Villemoes! Få en smagsprøve på hans evner her:

Det hele foregår mandag den 21. marts 2022 kl. 18 på Fam. Ægir, Storgade 10.

Vi trænger virkelig til lidt sjov og ballade, og det er vist vigtigere end nogensinde før, at vi står sammen i vores lille by! Derfor håber vi, at rigtig mange af jer vil deltage i dette arrangement OG invitere jeres ansatte med til denne spændende og sjove aften. På den måde kan vi styrke vores fællesskab og netværk virksomhederne imellem.

Tilmelding + sandwichbestilling skal ske til formanden på katrine@inbetween.dk senest 1. marts 2022. Samme mailadresse skal bruges til evt. forslag til generalforsamlingen, som skal være bestyrelsen i hænde senest 7. marts 2022.

Vi håber at se rigtig mange til arrangementet, som vi glæder og meget til.

Hent invitationen her – tilmeldingsfristen er flyttet til 10. marts

Med venlig hilsen
Formand Katrine Rogert Skovsgaard
på vegne af bestyrelsen for Sorø Handel & Service