Det bliver stort

Lørdag den 4. september holder vi endnu engang Sorø Marked fra kl. 10-15. Der er pt. solgt ca. 50 stande til både lokale producenter, kunsthåndværkere, almindelige loppere og børnelopper. Der kommer FANTASTISK underholdning på Torvet – hold øje med de lokale medier meget snart – og der vil være tombola, ponyridning mv.

SOHS vil gerne lave en tombola for at indsamle lidt penge til foreningen og vores flotte arrangementer. Derfor beder vi alle medlemmer (og prøvemedlemmer) om at donere en præmie eller to til tombolaen. Præmierne bedes afleveret til Bettina i Fred. Jensen (Storgade 16) senest den 28. august.

Alle butikker i bymidten opfordres til at give den gas med gode tilbud og spas og sjov udenfor deres butikker. Hvis du er medlem af SOHS og ikke har butik på Storgade, så kan du kvit og frit booke en stand på Storgade til din butik hos Katrine i INbetween ved personlig fremmøde eller en mail til katrine@inbetween.dk.

HUSK at der opstilles højtaleranlæg på dagen, og at foreningens medlemmer kan få oplæst små reklamespots med gode tilbud mv.