Sund take away igen

Fra den 8. marts åbner JuiceClub i Holberg Arkaden igen for take away. Det er fortsat ikke muligt at spise i cafeen, men du kan bestille din yndlingssandwich og juice til at tage med hjem eller ud.

”Vi beholder vores almindelige åbningstider, og vi anbefaler du forudbestiller din mad og drikke på telefonen så er din bestilling klar til afhentning når du kommer,” siger indehaver Lizette Arnecke. JuiceClub i Sorø har tlf. 88 97 70 73.

”Vi har taget en dag ad gangen. Det værste er usikkerheden om hvad der kan komme mere, men vi har klaret os fint igennem den de skiftende restriktioner, så vi er fortrøstningsfulde,” siger Lizette, der for ca. et år siden åbnede endnu en restaurant i Ringsted med samme populære koncept – sunde friskpressede juice og sandwich.

Vitaminbomber til foråret
Juicebaren i Holberg Arkaden serverer et stort udvalg af den klassiske juice med et moderne twist. Hos Juice Club kan du nyde en frisk og sund vitaminbombe med en juice på havtorn, spinat og ingefær. På juicemenuen finder du også de velkendte smage af æble, appelsin og jordbær. Prøv en ”Sorø” med jordbær og æble eller andre vitaminrige varianter med ingredienser som rødbede, ingefær og havtorn.

“Mangler du en god og sund gaveidé, tilbyder JuiceClub gavekort til take away,” meddeler Lizette.

Også varme drikke
Udover juice leverer Juice Club i Sorø og Ringsted en række forskellige shakes og varme drikke. Der findes en shake til hver en smag: den stærke med lakrids, den søde jordbær-banan og den sunde med avokado. Du kan også nyde en god kop kaffe, en krydret chai latte eller en varm kakao med flødeskum når foråret viser sig fra sin kølige side.

Er du sulten, kan du med god samvittighed spise dig mæt i en af caféens sunde sandwicher. Vælg mellem den klassiske med kylling, den spanske med serrano skinke, en veggie med mozzarella eller stedets hjemmelavet tunmousse, der både fås i en mild og spicy udgave.

Se hele den sunde og velsmagende menu her på Juice Clubs hjemmeside.