GODT NYTÅR

Kære medlemmer,

bestyrelsen ønsker jer alle et godt og lykkebringende nytår! Vi håber meget, at I alle er kommet helskindet gennem 2020 trods alt, og at 2021 bringer lysere tider.

December blev (heller) ikke som den plejede, men vi håber, at I kunne lide foreningens virtuelle juletræstænding, og at soranerne støttede op om jeres butikker i julehandlen. Tak til alle jer, der mødte op og hjalp med at ønske god jul.

Som I måske har læst, så er Julefonden overgået til en ny midlertidig bestyrelse bestående af Bettina (Frisør AcaPella), Steffen (Steffens Vinduespolering) og Lars (Sorø VVS), som vil arbejde videre med juleudsmykningen af vores smukke købstad.

ARRANGEMENTER
2020 blev et trist år for vores arrangementer, men vi håber på revanche i 2021. Aktivitetsudvalget arbejder på den endelige aktivitetskalender med alle de sædvanlige aktiviteter, såsom Sorø Marked, Halloween, Juletræstænding, Juleby mv. I 2021 håber vi også på at lave en stor familiedag i forsommeren, hvis Covid-19 tillader det.

MEDLEMSMØDE
Desværre har vi set os nødsaget til at aflyse det varslede medlemsmøde den 25/1 pga. de fortsatte Covid-19 restriktioner. Vi vender dog stærkt tilbage, når det er muligt igen, med et brag af et møde med en inspirerende oplægsholder samt masser af snak om vores forening.

Vi ses i 2021!

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Sorø Handel og Service