Masser af bøger og legetøj under juletræet

”Vi har aldrig solgt så mange spil som nu,” siger Tina Knudsen fra Svegård Bog & idé, hvor der er mindst lige så meget travlhed, som forrige jul. I år sker de mange transaktioner bag skærme og visirer, men alligevel er julehumøret i top. Vi er alle sammen mere hjemme nu, og det har gavnet salget af bøger, hobbyartikler og spil, hvilket er lige præcis Svegårds spidskompetence. Det var også i år, at Bog & idé-kæden indgik samarbejde med Legekæden, og derfor har boghandleren i Sorø et stærkt udvidet sortiment af spil og legetøj.

Svegård Bog & ídé har en Facebookside lige her. 

Projekter med papir
Der var engang, en boghandel var en boghandel. I dag tilbyder boghandlere meget mere end bøger. Det gælder naturligvis de klassiske kontorartikler, hvor du på Storgade 31 finder byens største udvalg. Men Svegård Bog & idé udmærker sig også som centrum for kreativitet indenfor især decoupage, origami og andre projekter med papir.

Bestsellere fra bøgernes verden
Efter flytningen til den tidligere Fakta-butik i nummer 31 blev sortimentet udvidet. De dystre forudsigelser om, at konkurrencen fra andre butikkers salg af billige bøger ville betyde en krise for boghandlerne, er ikke gået i opfyldelse i Sorø.

Indehaver Tina Knudsen har sammen med sit dygtige personale formået at få den kendte boghandel til at vokse, så vi i dag både kan finde inspiration til kreativitet, leg og bestsellere fra bøgernes verden. Har boghandleren i Sorø ikke lige den titel, du leder efter, er du meget velkommen til at ringe – de kan med stor sandsynlighed skaffe den hjem til dig.

Centralt står stadig det store udvalg af bøger af enhver slags. Om det er krimier, kogebøger, opslagsværker, biografier eller børnebøger, der har interesse, må kunderne ikke gå forgæves.

Engagement i Sorø Handel og Service
Tina Knudsen er stolt og glad over den satsning, som det var for hende og familien at overtage Svegårds Boghandel. De første 10 år betød, at der skulle lægges en masse energi og hårdt arbejde i butikken, men de 10 første år gav også hende, personalet og de mange kunder en masse gode oplevelser.

Og med Tinas engagement både i butikken og i Sorø Handel og Service tyder alt på, at Svegårds Bog & idé/Legekæden også mange år fremover vil lokke både læselystne, kreative og glade kunder ind.

Se butikkens åbningstider på Bog & idé’s hjemmeside