91 år og stadig med på beatet

Der er stor juletravlhed hos Johs. Clausen i Storgade.

“Vi er superglade for den opbakning, vi får fra vores kunder og byens borgere. Det med at handle lokalt har man virkelig taget til sig i år,” siger Susanne Andersen.

Johs. Clausen har et bredt sortiment indenfor damekonfektion og lingeri. Det er muligt at finde en julegave til enhver pris, fra lune sokker til 40 kr. til en varm frakke til 3000 kr. Uden for ligger lækre vanter og halstørklæder og frister.

Johs. Clausen i Sorø skriver sin historie tilbage til 1929, hvor forretningen Dan Clausen åbnede. I 1998 købte Johs. Clausen i Næstved butikken, og i dag omfatter kæden butikker i både Sorø, Næstved og Køge.

Velklædt fra inderst til yderst
Butikken i Sorø kunne således for nylig fejre sin 91 års fødselsdag. ”Butikken er en ældre dame, men stadig med på beatet,” som Susanne siger.

Johs. Clausen fører mærker fra førende modehuse til den kvalitetsbevidste kvinde. Det er f.eks. Micha, Anna Montana, Brax, Pulz, 2.Biz, LauRie og Masai.

Her kan du blive velklædt fra inderst til yderst, for Johs. Clausen udmærker sig også ved et stort udvalg af lækkert lingeri, strømper og badetøj fra eksempelvis Triumph, Femilet, Prima Donna, Mey og Falke.

Service og inspiration
Butikkens personale sætter en ære i at give dig en førsteklasses service, hvor den seriøse og faglige betjening kombineres med smil og ærlig rådgivning. De gør sig altid umage med at finde det helt rigtige, der passer netop til dig, din unikke pasform og din stil.

Johs. Clausen har ofte inviteret til events, ikke sjældent sammen med andre af byens butikker i Sorø Handel og Service, hvormed du kan få inspiration til sammensætning af både tøj, sko, smykker og den helt rigtige makeup.

Tilmeld dig kundeklubben, så du får tilbuddene først. Det kan også anbefales at følge Johs. Clausen på Facebook.