Store forventninger til Sorø Marked

Selvom der har været lidt stille fra Aktivitetsudvalgets side de seneste måneder, betyder det ikke, at vi ikke arbejder i kulissen.

Det første rigtige arrangement efter corona, som vi forventer at kunne gennemføre, er SORØ MARKED LØRDAG DEN 5. SEPTEMBER KL. 10-15.

Der vil som altid være masser af boder og loppestande på Storgade, og i år også en super fed familieaktivitet på Torvet!

Vi vil give den max. gas med temaet ”Køb lokalt”, så pynt endelig butikken og vinduerne op med det materiale, som I har modtaget til ”køb lokalt”-kampagnen!

Vi opfordrer som altid ALLE butikker i bymidten om at rykke ud på fortovet med ægte markedsstemning, såsom gode tilbud, konkurrencer, sjov og spas. Det vil være en stor hjælp for planlægningen, hvis I skriver en mail til katrine@inbetween.dk om, hvorvidt I selv bruger arealet foran jeres butik helt eller delvist den dag. På den måde kan vi planlægge loppestandenes placering bedst muligt.

Vi glæder os rigtig meget til en festlig markedsdag, såfremt regeringen har lukket op for den type af arrangementer

Med venlig hilsen
SOHS Aktivitetsudvalg

PS. HUSK også at sætte kryds i kalenderen til Folkemøde i Sorø lørdag den 19. september kl. 10-15, Halloween i Sorø fredag den 30. oktober kl. 17-21, Black Friday fredag den 27. november kl. 10-20 samt juletræstænding søndag den 29. november kl. 13-17.

Sidste år kunne man bl.a. besøge vores tombola og vinde præmier doneret af medlemsbutikkerne