1 års fødselsdag Hos Olsen på Torvet

Den 15. april er det 1 år siden, Sanne Strand Olsen overtog Torvets Bistro, og trods Corona-tider syntes Sanne det skal fejres lidt. Den dag vil der være ekstra gode tilbud – hvor alt salg og afhentning for tiden foregår via bagdøren.

Sanne er dybt taknemmelig for den store opbakning, der både nu i disse foranderlige tider – og i det hele taget – har været siden overtagelsen. Det sætter Sanne og hendes personale stor pris på.

Ringsted-pigen Sanne er stadig MEGET glad for sit sted på Torvet, som efter hendes overtagelse skiftede navn fra ”Torvets Bistro” til ”Hos Olsen”. Pressefoto.

”Dagen efter, den 16. april, altså på dronningens fødselsdag, vil der også være gode tilbud, hvor alting nok ikke koster 80 kroner, men det bliver noget med firs på en eller anden måde,” siger Sanne Strand Olsen med et stort smil.

Ringsted-pigen Sanne er stadig MEGET glad for sit sted på Torvet, som efter hendes overtagelse skiftede navn fra ”Torvets Bistro” til ”Hos Olsen”.

”Jeg og mit personale er blevet SÅ godt taget imod, og egentlig er det hele meget enkelt. Vi gør alt for at yde en rigtig god service – være glade og smilende,” fortæller Sanne.

Det første Sanne gjorde, da hun overtog den centrale placering på Torvet, var at gå fra bistro til en blanding mellem pølsevogn og grill-sted, samt tilrette menukortet, så det passede til stedets nye betegnelse.

”På bistroen, var der et meget bredt og stort menukort, som vi har tilrettet hen over året, da der var menuer, som aldrig blev solgt” fortæller Sanne.

I løbet af året på Torvet har Sanne og hendes medarbejdere også sat helt nye ting på menuen, som passer forrygende ind i grill-sted-pølsevogn-konceptet, når hun måler gæsternes bestillinger og tilfredshed.

I løbet af sit første Sorø-år har Sanne deltaget i de forskellige arrangementer, der er i Sorø Handel og Service. Pressefoto.

”Det største hit har været vores ”ribbenshottere” i durum-brød. Her i foråret steger vi 15-20 kilo ribbenssteg om dagen, så det siger vel noget,” siger hun.

I løbet af sit første Sorø-år har Sanne deltaget i de forskellige arrangementer, der er i Sorøs erhvervsliv – det er jo en by med en masse aktiviteter fra bl.a. Handelsstandsforeningen Sorø Handel og Service, Sorø and Friends, Folkemødet, Kyndelmisse Lysfesten, Historiefestival og meget andet.

”Vi gør meget ud af at tale med de mange turister, som besøger byen hele året rundt, så både byen og ”Hos Olsen” bliver sat på land- og Sorø-kortet.

Det eneste skår i Sannes glæde over sin nye butik var en vandskade i gulvet, som dukkede op i november.

”Vi var nødt til at lukke lokalerne i 12 dage, dog fik vi mulighed for en midlertidig salgsvogn ude på torvet, så vi trods alt stadig kunne holde åbent for vores kunder. De tog det rigtig pænt, trods kulden, og det varede heldigvis kun syv dage. Men det varede ikke længe, før vi heldigvis kunne komme ind i varmen igen, hvilket vores kunder også var meget glade for. Og så denne coronakrise, som jo desværre rammer os alle,” siger fødselaren Sanne Strand Olsen.

”Vi gør meget ud af at tale med de mange turister, som besøger byen hele året rundt, så både byen og ”Hos Olsen” bliver sat på land- og Sorø-kortet. Pressefoto.