Generalforsamlingen er aflyst

Kære gæster, kunder og handlende i Sorø Kommune

Ifølge kalenderen går vi mod lysere tider. Men det er godt nok svært at få øje på i en dagligdag med lukkede butikker, skoler og et samfund på noget nær nødblus.

Jeg vil gerne fra Sorø Handel og Service sige tak til alle handlende, der betingelsesløst har valgt at efterleve regeringens opfordringer og bestemmelser. De fleste af os ligger mere eller mindre underdrejet og må nok forvente at gøre det en rum tid endnu.

Samtidig vil jeg gerne sige en varm tak for den lokale støtte. Vi møder kun forståelse og sympati fra alle de gæster/kunder, som for tiden må gå forgæves efter varer og ydelser. Det vil vi aldrig glemme – og vi håber at vi snart får lejlighed til at vise vores taknemmelighed – ansigt til ansigt.

Pas godt på hinanden og på snarligt gensyn.

OBS:
Generalforsamling i Sorø Handel og Service er selvfølgelig annulleret og vil finde sted på et senere tidspunkt.

Lars Mortensen

Formand
Sorø Handel og Service
18. marts 2020