Gang i Holberg Arkaden

Når vi lørdag den 7. september afholder Sorø Marked bliver der gang i gaden i hele byen, ikke mindst i Holberg Arkaden, hvor Boutique Mary har åbnet i Solos gamle lokaler (de åbner den 29. august). Meisner og Wendell er også i færd med at flytte fra Storgade til arkaden.

Begge forretninger er naturligvis medlemmer af vores forening, der har til formål at arrangere aktiviteter for de handlende i Sorø Kommune.

Sorø Marked den 7. september er en gammel tradition for børnelopper, der i 2018 blev genoplivet og gjort større, med lopper for både og børn og voksne samt boder på Storgade, foreninger på Torvet og i Holberg Arkaden og mange andre spændende aktiviteter.

Markedet åbner kl. 10 og slutter kl. 15. Gaden spærres af for biler fra kl. 8. Tovholder er også i år Katrine, Inbetween.