Åbent Grundlovsdag

Når Sorø fejrer Grundlovsdag, er der gang i gaden på flere måder.

Det er nemlig også Store Køredag – retrobiler fra nær og fjern kommer til byen, og det er altid en fest.

Desuden holder butikkerne åbent. Sorø Kommune har modtaget dispensationen til detailsalg i butikker på Grundlovsdag/Klassisk Køredag den 5. juni 2017. Dispensationen skal ligge i de butikker som ønsker at holde åbent.

Erhvervsstyrelsen begrunder bl.a. dispensationen således: “Borgmester Gert Jørgensen har oplyst, at det kommunalt ejede Sorø Museum og den kommunale Sorø Musiske Skole også i år er medarrangør af Klassisk Køredag, derudover samarbejdes der på tværs af kulturinstitutioner, foreninger og øvrige lokale aktører om aktiviteter, der vil skabe en stemningsfuld atmosfære og medvirke til branding af Sorø, som en by med et rigt forenings- og kulturliv.”

Læs mere her

køredag